Skip to main content

Amy van der Wel. Zangdocente.

Amy van der Wel is artiest en songwriter en begon vroeg te bouwen aan haar carrière.
Op jonge leeftijd deed zij mee aan o.a. Kinderen voor Kinderen, Junior Songfestival en The Voice Kids, daarna is ze begonnen aan haar muzikale scholing aan het Conservatorium ArtEZ. Amy haar passie ligt bij het schrijven en uitvoeren van popsongs en is daar druk mee bezig. Door de jaren heen heeft ze les gehad van vele muziekdocenten die haar allemaal veel hebben kunnen leren, en nu zou zij graag het stokje doorgeven.
Amy wil graag haar ervaringen en enthousiasme voor haar vak delen met haar leerlingen, van songwriting tot studiozang, hoe zing je met volle overtuiging je favoriete lied of hoe kan jij net zo klinken als jou idol.Samen gaan we leren over alles wat bij het zingen komt kijken!
In de lessen gaan we aan de slag met verschillende zangtechniek methodes. Dit zijn simpele en effectieve methodes die helpen met het visualiseren van wat er allemaal in je lichaam gebeurd tijdens het zingen. Luisteren is erg belangrijk in de muziek, daarom zullen we ook het muzikale gehoord trainen in de lessen. Natuurlijk gaan we gewoon lekker zingen, en “spelenderwijs” al deze onderdelen tackelen.
“The only thing better than singing is more singing.” – Ella Fitzgerald