Bram van der Veen. Pianodocent. Keyboarddocent.

Mijn naam is Bram van der Veen. Sinds ik me kan herinneren ben ik met muziek bezig. Ik begon met piano, en na verschillende uitstapjes naar andere instrumenten ben ik toch altijd piano het mooist blijven vinden.

Op het conservatorium heb ik jazz- en klassiek piano gestudeerd. De combinatie tussen die twee disciplines heeft me veel opgeleverd: enerzijds de gedisciplineerde aanpak van de klassieke afdeling en anderzijds de creativiteit en vrije aanpak van de jazzafdeling. Mijn visie op muziek(onderwijs) komt voort uit mijn grote interesse voor heel veel verschillende muziekstijlen: klassiek, jazz, pop, folk, hip-hop. Tot bijna elk genre voel ik me aangetrokken. Een ander belangrijk facet van het musiceren vind ik het samenspel. Tijdens samenspelen ontdek ik elke keer weer de kracht van de muziek als taal en verbinding.

Ik vind het belangrijk jou een goede basis te geven om je eigen weg te bewandelen. Daarom gaan we in de lessen veel verschillende dingen oefenen: improviseren, componeren, van blad lezen, samenspelen. Ik hoop je snel te zien tijdens een eventuele proefles!