Margreet Werkman. Zangdocente.

Margreet haar grootste passie is zingen. Volgens haar ouders kon ze eerder zuiver zingen dan praten. Een logisch gevolg was de opleiding Jazz zang aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen. Naast het leren van alle inspirerende muzikanten en docenten om haar heen tijdens haar studie, bestudeert zij verschillende cursussen om zich nog meer te verdiepen in de zangtechniek.

Het liefst zingt ze bij de piano of met haar jazz band. Alleen of samen met anderen mooie dingen creƫren door middel van improvisatie of het arrangeren van bestaande liedjes. Volgens Margreet is er dan ook niets mooier dan deze kennis te delen met mensen en kinderen die hier ook van genieten!

Tijdens de lessen leer je naast een goede zangtechniek, je eigen stijl te ontwikkelen en ga je samen met Margreet op zoek naar jouw identiteit; welke muziekstijl past het beste bij jouw stem en welk muziekgenre vind je het leukst om te zingen. Het belangrijkste vindt Margreet het ontwikkelen van een fijne samenwerking waarbij plezier en leren voorop staat!