Skip to main content

Tine Tuchel.

Ik ben Tine. Zolang ik me kan herinneren, houd ik al van zingen. Vanaf mijn 5de zat ik op pianoles en snel daarna zat ik ook op zangles. In 2013 ben ik naar Amerika geweest waar ik in aanraking kwam met musicals. Hierdoor kwam ik erachter dat ik niets anders wilde, dan met muziek bezig zijn. Dus in de winter van 2019 ben ik begonnen met mijn studie als muziekdocent in Hannover, Duitsland. Tijdens mijn Erasmus-jaar ben ik naar Groningen gegaan en heb toen mijn studie hier voortgezet aan het Prins Claus Conservatorium. In 2024 ga ik afstuderen en daarna wil ik heel graag mijn liefde voor zingen en muziek delen met anderen.

De genres waar ik mij op focus, zijn pop en jazz. Een groot rolmodel uit mijn jeugd zijn Sara Bareilles en Jamie Cullum. Ik ben ook geïnspireerd door Sara Garazek, het muzikale duo Lawrence, Al Jarreau en Esperanza Spalding.

In mijn lessen kunnen we met allerlei onderwerpen aan de slag gaan, bijvoorbeeld zangtechniek, liedinterpretatie, improvisatie, maar ook muziektheorie of begeleidend spel op de piano. Ik sta open voor jouw wensen en idee├źn!
Daarbij staat altijd plezier in zingen en de muziek op voorop. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten tijdens een proefles!

Gratis proefles.