Skip to main content

Dwarsfluitles

Wil je dwarsfluit leren spelen, dan ben je bij Muziekschool Bass Muziek aan het juiste adres. Je bent van harte welkom voor een gratis proefles!

Naast een goede techniek leer je bij Bass Muziek Muziekschool Groningen je eigen stijl te ontwikkelen en gaat de dwarsfluitdocent samen met jou op zoek naar jouw identiteit. Welk muziekstijl past het beste bij jou, en welke muziekgenre vind je het leukst om te spelen.

Gratis proefles.

Waar heb ik dwarsfluitles?

De dwarsfluitlessen worden in een professioneel ingerichte lesruimte gegeven. Ouders/verzorgers kunnen rustig wachten in een gezellige ruimte. De lesruimte van Bass Muziek Muziekschool Groningen bevindt zich op de Singelweg 1 in de Korrewegwijk te Groningen, vlakbij winkelcentrum de Beren.

Kan ik ook een dwarsfluit huren?

Sommige winkels bieden de optie om te ‘huurkopen’. Je huurt dan een dwarsfluit voor een vast bedrag per maand. Na een jaar kun je dan besluiten om het instrument weer terug te brengen of om het te kopen met aftrek van de tot dan toe betaalde huur. Dit is het overwegen waard als je nog niet helemaal zeker weet of dwarsfluit wel de goede hobby voor jou is.

Vanaf welke leeftijd kun je beginnen met dwarsfluit?

Voor dwarsfluitles is een minimale leeftijd van 7 jaar gewenst. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, het ene kind is het andere niet. Waar we tijdens de proefles naar kijken is het concentratievermogen en grote.

Pascal van Ommen

Dwarsfluitdocente