Skip to main content

Huis de B. Drumles & gitaarles.

Huis de B is een centrum voor kinderopvang en wijkactiviteiten in de Schildersbuurt te Groningen. Wij geven sinds 2013 drumles bij Huis de B, leuk voor de kinderen en gemakkelijk voor ouders. Ook als je niet op de BSO zit kun je je opgeven voor muziekles, bijvoorbeeld als dit makkelijker bereikbaar voor je is dan onze andere locaties. Onze drumdocent Daan Noordhoek verzorgt de lessen bij BSO Huis de B. Sinds 2019 geven we ook gitaarlessen bij Huis de B, deze worden gegeven door Sebas Graventein.

Over Huis de B

De BSO Schildersbuurt, nu Huis de B, is in 1993 opgericht door ouders. Ouders en/of voormalig ouders vormen tot op de dag van vandaag het bestuur. Ouders hebben altijd een belangrijke stem gehad in de ontwikkeling van de opvang.

De klanttevredenheid voor onze kinderopvang is altijd buitengewoon hoog geweest. Nog in 2015 kreeg de BSO Schildersbuurt van Opiness de prijs voor beste BSO in Groningen. De BSO scoorde een gemiddelde van 8,8. De tevredenheid heeft te maken met de visie van de BSO die door ouders gevormd is. Niet veiligheid maar vrijheid staat voorop. Niet leren maar spelen is de regel. Er worden daarom erg veel leuke activiteiten aangeboden van sport tot kunst. We zijn experts in vrijetijdsbesteding!

Gratis proefles.