Skip to main content

Trompetles. In Groningen.

Wil je trompet leren spelen, dan ben je bij Muziekschool Bass Muziek aan het juiste adres. De trompet is de smaakmaker in bigbands, jazz en soul. Lijkt je dit wat? Je bent van harte welkom voor een gratis proefles!

Trompetles is voor alle leeftijden en dus voor iedereen. Trompetles bij Muziekschool Bass Muziek betekent dat je in een ontspannen atmosfeer en onder de vakkundige leiding muziek leert maken. Ook als je nog geen noten kunt lezen zal je binnen enkele maanden succes boeken en je omgeving versteld doen staan. Samen met de trompetdocent bespreek je wat jij wilt leren en bereiken.

Trompet is een heerlijk instrument om te leren bespelen! Schrijf je direct in voor een gratis proefles.

Lijkt trompetles bij Bass Muziek Muziekschool Groningen je wat? Schrijf je dan direct online in!

De trompetlessen worden in een professioneel ingerichte lesruimte gegeven. Ouders/verzorgers kunnen rustig wachten in een gezellige ruimte. De lesruimte van Bass Muziek Muziekschool Groningen bevindt zich op de Singelweg 1 in de Korrewegwijk te Groningen, vlakbij winkelcentrum de Beren.

  • Hoe oud moet mijn kind zijn voor trompetles?

Je kunt al op jonge leeftijd beginnen met trompetspelen, het is wel aan te raden pas te beginnen wanneer de voortanden zijn gewisseld. Meestal is dit vanaf een jaar of 8-9.

Jaap de Vries

Trompetdocent

Ik geloof dat niks zo leuk is als muziek maken, zeker als je dat samen kan doen!
Op mijn zevende heb ik trompet ontdekt en ik ben toen meteen verliefd geworden op het instrument. Ik heb sindsdien altijd in een band gezeten, en na de middelbare school wist ik dat ik conservatorium moest doen. Ik heb mijn passie gevolgd en zou mij niet beter op mijn plek kunnen voelen! Nu ben ik klaar om jouw ook te helpen met jouw passie voor muziek!
In mijn lessen help ik jou met de muziek spelen die jij leuk vind. Ik kan je dan helpen met de noten uitzoeken en de interpretatie van de muziek. Ben je een beginner en weet je nog niet zo goed wat jou goed ligt? Dat is geen probleem; ik help jou dan met een goede basis vormen, want met een goede basis kun later alles spelen wat je pad op komt! Ik kan je dan ook helpen met je eerste trompet kiezen, en je aan je eerste muziekboeken helpen. Voor de gevorderden werken wij aan muzikale interpretatie, en improvisatie.
Als je zelf dingen hebt waar je graag aan wil werken hoor ik het graag! Ik kan je helpen met alles wat over trompet gaat!
Heb je interesse? kom dan vooral langs voor een proefles!
Inschrijven proefles