Skip to main content

Trompetles.

Wil je trompet leren spelen, dan ben je bij Muziekschool Bass Muziek aan het juiste adres. De trompet is de smaakmaker in bigbands, jazz en soul. Lijkt je dit wat? Je bent van harte welkom voor een gratis proefles!

Trompetles is voor alle leeftijden en dus voor iedereen. Trompetles bij Muziekschool Bass Muziek betekent dat je in een ontspannen atmosfeer en onder de vakkundige leiding muziek leert maken. Ook als je nog geen noten kunt lezen zal je binnen enkele maanden succes boeken en je omgeving versteld doen staan. Samen met de trompetdocent bespreek je wat jij wilt leren en bereiken.

Lijkt trompetles bij Bass Muziek Muziekschool Groningen je wat? Schrijf je dan direct online in!

Gratis proefles.

Waar heb ik trompetles?

De trompetlessen worden in een professioneel ingerichte lesruimte gegeven. Ouders/verzorgers kunnen rustig wachten in een gezellige ruimte. De lesruimte van Bass Muziek Muziekschool Groningen bevindt zich op de Singelweg 1 in de Korrewegwijk te Groningen, vlakbij winkelcentrum de Beren.

Hoe oud moet ik zijn voor trompetles?

Je kunt al op jonge leeftijd beginnen met trompetspelen, het is wel aan te raden pas te beginnen wanneer de voortanden zijn gewisseld. Meestal is dit vanaf een jaar of 8-9.

Stijn de Haan

Trompetdocent