Skip to main content

Zangles.

Het uitgangspunt van de zanglessen bij Bass Muziek Muziekschool Groningen is dat je plezier hebt in zingen en je graag je zangkwaliteit wil verbeteren. Zing je vaak, maar denk je dat je bepaalde noten niet haalt, of niet zuiver zingt? Misschien pas je de verkeerde ademhalingstechniek toe, of knijp je te veel met je keel. Zingen is iets wat je kunt leren. Je stem is een instrument die je kunt vormen en leren beheersen.

Naast een goede zangtechniek leer je bij Bass Muziek Muziekschool Groningen je eigen stijl te ontwikkelen en gaat de zangdocent samen met jou op zoek naar jouw identiteit. Welk muziekstijl past het beste bij jou stem, en welke muziekgenre vind je het leukst om te zingen.

Zingen is een heerlijke bezigheid en je merkt na een aantal lessen al dat je progressie maakt. Dus, aarzel niet en schrijf je in voor een proefles bij Bass Muziek Muziekschool Groningen

Tijdens de zanglessen komen naast bovenstaande punten ook andere belangrijke onderdelen als timing, articulatie, solf├Ęge en performance aan bod.

Gratis proefles.

Waar heb ik zangles?

De zanglessen worden in een professioneel ingerichte lesruimte gegeven. Ouders/verzorgers kunnen rustig wachten in een gezellige ruimte. De lesruimte van Bass Muziek Muziekschool Groningen bevindt zich op de Singelweg 1 in de Korrewegwijk te Groningen, vlakbij winkelcentrum de Beren.

Hoe oud moet ik zijn om zangles te kunnen volgen?

Vanaf een jaar of 6 kunnen kinderen al zangles nemen bij Muziekschool Bass Muziek. Als kind is de stem kneedbaar en makkelijker te vormen dan als volwassene. Dat neemt niet weg dat volwassenen geen nieuwe zangtechnieken meer kunnen leren. Er wordt vaak geroepen dat je na je twintigste niet meer kan leren zingen, maar dat is onzin! Onze zangdocenten kunnen je zwakke punten vinden en daar met jou aan gaan werken. Zij beschikken over alle benodigde vaardigheden en kennis van het vak om van jou stem een mooi instrument te maken waar je nog veel plezier aan kan beleven!

Moet ik een instrument thuis hebben ter begeleiding van de zanglessen?

Dat is wel heel erg handig. Het meest toegankelijke instrument om de zanglessen mee te begeleiden is een piano/keyboard. Een keyboard hoeft helemaal niet een dure investering te zijn, maar geeft wel ontzettend veel meerwaarde aan de zanglessen en het zelf oefenen. Zie het maar zo: Elk ander instrument dat je wilt leren spelen, moet je over goede instrumenten beschikken. Voor zangles is een simpel keyboard al voldoende.

Anika Mooij

Zangdocente

Ilse Schoenmakers

Zangdocente

Diana Roos

Zangdocente