Skip to main content

Anika Mooij.

Ik ben Anika Mooij en studeer docent muziek aan het Prins Claus conservatorium in Groningen. Muziek is een van de belangrijkste dingen in mijn leven, maar dan vooral natuurlijk zang. Als klein meisje zong en bedacht ik al liedjes in de auto met opa en oma. Nu help ik graag anderen met zingen en het ontdekken van hun passie!

Bij een eerste kennismaking kan zingen erg spannend zijn, hierom vind ik het erg belangrijk om een vertrouwde sfeer te creƫren tijdens de lessen, zodat een leerling zich op zijn gemak voelt. Misschien weet je precies waar je aan wilt werken, maar zo niet, dan gaan we op onderzoek naar waar jou passie ligt. De les wordt geheel samengesteld op jou behoeften.

Ik kijk naar wat voor stem je hebt en wat voor nummers en stijlen hierbij passen. Vervolgens kunnen we werken aan zangtechnieken, zoals belten of ademsteun. Ook kunnen we op onderzoek gaan naar de betekenis achter de muziek, om zo het verhaal nog beter over te kunnen brengen. Het belangrijkste vind ik dat we kijken naar waar jij je comfortabel bij voelt.

Lijkt het je leuk om kennis te maken? Kom dan langs voor een gratis proefles!

Gratis proefles.