Skip to main content

Jelmer Veenstra.

Mijn naam is Jelmer Veenstra en het opgroeien in een muzikaal gezin heeft mijn passie voor de piano aangewakkerd. Thuis stond de bladmuziek van Bach, Mozart en Beethoven klaar op het orgel, maar al snel groeide de interesse om ook popmuziek te leren spelen op de piano. Ik wilde net zo goed worden als Jamie Cullum en Elton John.
In 2014 ben ik begonnen aan de Hanzehoogeschool Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Tijdens mijn studietijd heb ik als toetsenist in vele bandjes gezeten en mij ook veel bezig gehouden met het schrijven, arrangeren en opnemen van muziek in verschillende genres. Het spelen in een band is anders dan in je eentje een muziekstuk spelen, maar beide brengen uitdagingen en veel plezier met zich mee.
Bij mij kun je terecht voor o.a. het leren lezen van bladmuziek, akkoordenleer, componeren, gehoortraining en songwriting. Kom je voor het eerst op pianoles? Dan beginnen we bij de basis en gaan we gedurende de lessen kijken welke richting je graag op zou willen als muzikant. Plezier maken tijdens de lessen staat voorop, en ik kijk ernaar uit om mijn passie voor muziek met jullie te delen.
Gratis proefles.