Skip to main content

Keyboardles.

Wil je keyboard leren spelen, dan ben je bij Muziekschool Bass Muziek aan het juiste adres.

Keyboardles is voor alle leeftijden en dus voor iedereen. Keyboardles bij Muziekschool Bass Muziek betekent dat je in een ontspannen atmosfeer en onder de vakkundige leiding muziek leert maken. Ook als je nog geen noten kunt lezen zal je binnen enkele maanden succes boeken en je omgeving versteld doen staan.

Het repertoire is uiteenlopend: klassiek-, jazz- en popmuziek. Je leert de basistechnieken van de toetsen, akkoorden en begeleiding spelen. Daarna bepaal je samen met de keyboard docent de richting waar jij heen wil. Op deze manier leer je op een leuke manier de toetsen bespelen!

Lijkt keyboardles bij Bass Muziek Muziekschool Groningen je wat? Schrijf je dan direct online in!

Gratis proefles.

Waar heb ik keyboardles?

De keyboardlessen worden in een professioneel ingerichte lesruimte gegeven. Ouders/verzorgers kunnen rustig wachten in een gezellige ruimte. De lesruimte van Bass Muziek Muziekschool Groningen bevindt zich op de Singelweg 1 in de Korrewegwijk te Groningen, vlakbij winkelcentrum de Beren.

Mijn kind is 5 jaar, kan hij bij jullie al op keyboardles?

Ja, dat kan. Normaal ligt de ideale leeftijd om te beginnen met keyboard spelen ergens tussen 7 en 15 jaar. Is je kind 5 jaar, dan zullen de vorderingen nog niet zo snel gaan, maar kan wel zijn of haar enthousiasme voor het instrument en muziek in het algemeen gestimuleerd worden en zal hij of zij spelenderwijs van het instrument gaan houden.

Wat kost een keyboard nou eigenlijk?

Vanaf ongeveer € 250 koopt u al een keyboard met fantastische ritmes en klanken waar u zonder problemen de eerste 2 of 3 jaar op kunt studeren. Onze keyboard docent adviseert je graag, welk keyboard je het beste aan kan schaffen.

Is een piano geschikt voor keyboardlessen?

Een (akoestische of elektrische) piano is een heel ander instrument dan een keyboard. Op de piano wordt een andere speelstijl vereist. De linkerhand en rechterhand spelen beide akkoorden en melodieën die door elkaar heen lopen, waardoor er meer aanspraak wordt gemaakt op de motoriek. Lijkt pianoles je leuker dan keyboardles? Klik dan hier door voor meer informatie over pianoles!

Jelmer Veenstra

Pianodocent

Daan Mijnen

Pianodocent

Hessel Stoer

Pianodocent